Радиоуправляеми хеликоптери,радиоуправляеми квадрокоптери,хеликоптери с двигатели с вътрешно горене,многороторни хеликоптери,състезания с хеликоптери

НАСТРОЙКИ Автоматично скролиране

Трейлър IRCHA 2012 от X Heli

27 август 2012

Напоследък се превърна в традиция след всяко голямо събитие да 'завали дъжд' от страхотни видеоклипове, които го представят. Ето още един от тях. Приятно гледане :)


Трейлър IRCHA 2012 от Esprit Model

23 август 2012

От 15-ти до 19-ти август тази година International Radio Controlled Helicopter Association - IRCHA (Международната Асоциация за Радиоуправляеми Хеликоптери) проведе още едно невероятно събитие за тази година. Вижте фантастични кадри от него под звуковия съпровод ".. само най-силните ще оцелеят!"


Първи снимки на Gaui NX4 Nitro

22 август 2012

Първите снимки на Gaui NX4 бяха публикувани в Интернет. Те са на прототип, който все още не е финализиран и се тества от Eitan Goldstin. И докато всички нови разработки са съсредоточени върху електрическите модели, Gaui са решили да разработят модел с двигател с вътрешно горене - OS 37 с големина на лопатите 425mm!


Тарек отново е в играта - този път с Align!

21 август 2012

Изненадващо в Интернет се появи клип от тестов полет на Тарек с Align T-Rex 700 DFC. Това се случва малко след като 'краля на 3D пилотирането' обяви, че напуска Outrage и SAB.


Heli team Варна - среща 19 август 2012

20 август 2012

В нашата галерия ще намерите снимки в от поредната среща на варнската хели група, която се състоя в парка на кв. Аспарухово този уикенд.


Align T-Rex 800E DFC TREKKER

17 август 2012

Следвайки мотото си 'безкрайни иновации', сега Align въвежда една нова индустрия! Въз основа на годините работа по дизайна и производството на RC хеликоптери, сега те създадоха T-Rex 800E, направен както със стабилност за въздушна фотография, така и с ядрена производителност способна на екстремни 3D натоварвания.


Последно събитие

Balkan Fun Fly Bulgaria 2013

Варна,F3CBul