Радиоуправляеми хеликоптери,радиоуправляеми квадрокоптери,хеликоптери с двигатели с вътрешно горене,многороторни хеликоптери,състезания с хеликоптери

НАСТРОЙКИ Автоматично скролиране

Align тестват нова DFC глава и за T-Rex 600

12 януари 2012

Вижте видео от тестовете на новата DFC глава предназначена за моделите от серията 600, заснето на тестовото летище на Align в Тайван и научете повече за оборудването на модела.


Да пилотираш GAUI X5 в задния двор?!

10 януари 2012

Poom Unitanada, който е фирмен пилот на тайванския GAUI, направи меко казано показно за това как може да се лети и на минимално пространство в задния двор :) Вижте това невероятно видео... интересно какво следва?


Трейлър Pitchbrothers Smackdown 2011

9 януари 2012

Вижте страхотната работа на Evaldas Černiauskas, изработил този страхотен трейлър - Pitchbrothers Smackdown 2011


Нов двигател - Thunder Tiger Redline .100

8 януари 2012

Thunder Tiger Европа представиха новия си хеликоптерен двигател Redline .100 - 16.38кб.см. Предназначен за хеликоптери от клас .90, дизайнът му следва очерталата се напоследък линия за мотори с по-голяма от обичайнато кубатура поместена в корпус съвместим с размера на моделите от съответния клас, като предлага стабилност и много мощност при 3D полетите.


Bell UH-1D копиен фюселаж за модели от клас 450

6 януари 2012

Ако обичате копийните модели няма как да не обърнете внимание на новите модели на фирмата MasterArtHelis. Те са ръчно изработени от фибростъкло с реалистични цветови схеми. Вижте повече в нашата галерия.


Тестов полет с новата DFC роторна глава на Align

5 януари 2012

Тест пилотът на Align Alan Szabo Jr представи видео на тестов полет на неговия T-Rex 700E оборудван с новата DFC роторна глава за която вече ви съобщихме.


Последно събитие

Balkan Fun Fly Bulgaria 2013

Варна,F3CBul