Радиоуправляеми хеликоптери,радиоуправляеми квадрокоптери,хеликоптери с двигатели с вътрешно горене,многороторни хеликоптери,състезания с хеликоптери

НАСТРОЙКИ Автоматично скролиране

Трейлър - Gaui Day 2011

21 декември 2011

'Денят на Gaui' беше събитието което се коментираше от доста време насам. Сега когато то се състоя този месец в столицата на Тайван, организирано с помощта на новия маркетинг мениджър Howard Tan от Outrage то съвпадна и със старта на серията na Gaui - X7. Вижте това чудесно видео през обектива на Marcus Gelhard :)


GAUI X7

19 декември 2011

Gaui публикуваха видео клип показващ основните модули в електрическия X7, размер .90, който предстои да буде пуснат в продажба. Комплектът включва ултра твърда глава с нископрофилен дизайн, директена връзка между сервомашинките и соушплейта и други.


Втора новогодишна сбирка в Габрово

15 декември 2011

На 9-11 декември в Габрово се проведе втората подред новогодишна сбирка на хели-маниаци. Присъстваха пилоти от цялата страна като организатора Р.Матеев се беше погрижил за празничен обяд директно на летището :)


ALIGN притиска магазините продаващи клонинги

14 декември 2011

От публикации в Интернет става явно, че Align продължава да засилва натиска върху фирмите, които произвеждат клонинги на техните продукти.


Зимна приказка в Норвегия с Raptor 90 G4

14 декември 2011

Насладете се на тази прекрасна зимна приказка докато наблюдавате полета на Tom-Erik Rolfson с недовия Raptor 90 G4 в снежна Норвегия.


Kyle Dahl с неговия Mikado Logo 800 XXtreme

12 декември 2011

Едно видео на Kyle Dahl с неговия гигант Mikado Logo 800 XXtreme по време на Orlando Helicopter Blowout. Припомняме, че от началото на следващата година хеликоптера ще бъде пуснат в продажба и с това ще се превърне в най-големия хеликоптер за 3D, който ще се продава серийно на пазара.


Последно събитие

Balkan Fun Fly Bulgaria 2013

Варна,F3CBul