Радиоуправляеми хеликоптери,радиоуправляеми квадрокоптери,хеликоптери с двигатели с вътрешно горене,многороторни хеликоптери,състезания с хеликоптери

НАСТРОЙКИ Автоматично скролиране

Нови продукти от BeastX

12 декември 2011

Германската компания BeastX представи своя версия приемника на Futaba FASST 2.4 Ghz, електронен ъгломер и стойка за него за по-лесно измерване на ъгъла на атака на основните лопати.


Sky hobbies Robird G31 флайбарлес система

8 декември 2011

Още една добра новина за всички почитатели на флайбарлес хеликоптерите. Скоро се очаква да излезе в продажба още една нова система, този път от сингапурската компания Sky Hobbies.


Mikado Logo 800 XXtreme вече на пазара

8 декември 2011

Mikado съобщиха, че официално започва продажбата на най-големият им модел Logo 800 XXtreme. Гиганта от клас 800 беше представен преди около година и се захранва с 14 клетъчна батерия в комбинация с мотор Scorpion HK 5035-380 XXtreme Edition и контролер YGE 160 HV XXtreme Edition.


Bert Kammerer се присъедини към Outrage

7 декември 2011

Американският пилот Bert Kammerer и издател на поредицата SmackTalk RC се е присъединил към отбора на Outrage стана ясно от публикации в Интернет. Bert е един от най-добрите пилоти в света в момента, направил множество ревюта на модели и хели апаратура и със сигурност ще помогне на Outrage за създаване на още по-добри и конкурентни модели. Вижте част от неговата история.


Align T-Rex 100X микро хеликоптер

5 декември 2011

Align представиха новия си електрически хеликоптер T-Rex 100X. Той е базиран на познатият вече T-Rex 100S, като новия вариат е с флайбар глава, като е наблегнато на възможно най-лесното управление дори от хори с малко опит.


Тест на новата версия на JM, TZ-90 v2 бензин

1 декември 2011

Вижте видео и снимки от тестовия полет на новата версия TZ-90 бензин на Julita models. Въпреки малкия технически проблем с ауспуха, хеликоптера се представи чудесно.


Последно събитие

Balkan Fun Fly Bulgaria 2013

Варна,F3CBul