Радиоуправляеми хеликоптери,радиоуправляеми квадрокоптери,хеликоптери с двигатели с вътрешно горене,многороторни хеликоптери,състезания с хеликоптери

НАСТРОЙКИ Автоматично скролиране

Avios - Всичко може да полети

29 ноември 2011

Вижте много интересна реклама на компанията Avios със слоган: всичко може да полети (Anything Can Fly). Всички летящи машини са релни (не 3D компютърно анимирани). Вижте и клип как са направени. Приятно гледане :)


Трейлър 3D RC Heli Competition Индонезия 2011

29 ноември 2011

Преди две седмици в Индонезия се е състоял 3D RC Helicopter Competition Indonesia със специален гост Тарек Алсаади. За събитието казват, че било една добре организирана машина и е събрало пилоти от цяла Азия. Agus Lie, който е собственик на E-Hely в Индонезия, е бил главния организатор, който за пореден път е успял да вдигне летвата доста високо. За нас остава да се насладим на невероятното видеото.


Варна, RC хели среща - 27 ноември 2011

29 ноември 2011

На 27-ми се проведе приятелска среща на варненската RC хели група и приятели в кв. Аспарухово. При относително хубаво време за сезона, имахме възможност да тестваме новите модели на Julita Models - преработен JR 50 и бензинова версия на TZ 90 със 710mm лопати.


Доработка на рекс 500 от Венцислав Славов

28 ноември 2011

За една интересна прерабокна на T-rex 500 разкава нашият приятел Венцислав Славов от Казанлък. Той е преработил в домашни условия и малък бюджет своя модел. Вижте неговия разказ :)


Тестов полет на Gaui X7

28 ноември 2011

Тестов полет на все още протопита Gaui X7. Това е електрически хеликоптер от клас 700, който наближава момента за серойно производство и има за цел да превземе магазините в началото на февруари 2012 г.


Хеликоптер се разби заради елха

24 ноември 2011

Нелеп инцидент се размина без пострадали в Нова Зеландия. Пилот на хеликоптер помагал да издигнат коледно дърво, високо колкото 7 етажа, в центъра на Оукланд. Но докато се снижавала, машината закачила конструкцията и се разбила на земята. За щастие пилотът се е отървал почти невредим. Вижте видео и снимки от инцидента.


Последно събитие

Balkan Fun Fly Bulgaria 2013

Варна,F3CBul