Радиоуправляеми хеликоптери,радиоуправляеми квадрокоптери,хеликоптери с двигатели с вътрешно горене,многороторни хеликоптери,състезания с хеликоптери

НАСТРОЙКИ Автоматично скролиране

Настройки на флайбарлес системата на ТТ- GT 5

10 ноември 2011

Thunder Tiger представи видео серия от пет кратки клипa за това как да програмирате стоята GT5 флайбарлес система. В поредицата са разгледани най-важните правила,инструкция за употреба и свързване, захранване и инсталиране, както и повечето от най-често задаваните въпроси.


Минали събития - Balkan Fun Fly Bulgaria 2011 - 1

9 ноември 2011

На 4 и 5 Юли 2011, близо до гр. Русе, се проведе Balkan Fun Fly Bulgaria 2011. На срещата присъстваха пилоти от цялата страна. Вижте първа част от нашата колекция от снимки.


Kyle Dahl и Logo XXtreme - полет с ниски обороти

7 ноември 2011

Пилотът на Микадо Kyle Dahl, демонстрира 3D полет с халикоптер настроен с ниски обороти на въртене на главата. От видеото се вижда, че Logo XXtreme се представя чудесно и се държи безупречно въпреки своите1400 оборота в минута.
Източник: dahlkyle (Youtube)


Георги Георгиев - JoPeTo

7 ноември 2011

Свободен полет на Георги Георгиев (JoPeTo) с T-Rex 500 в Западен парк - София.
Източник: jopeto1 (Youtube)


EDGE SE 693mm

6 ноември 2011

Edge представиха най-новият си модел основни лопати - EDGE SE. Предназначени за агресивен 3D полет, лопатите са създадени за бързa реакция съчетана с максимално висока ефективност и стабилност при високоскоростни полети.


Spektrum телеметрия за iPhone, IPAD или iTouch

3 ноември 2011

STi (Spektrum Telemetry Interface) ви позволява да предавате важна информация пореме на полет директно от вашия модел, която да визуализирате на вашия телефон или таблет, посредством телеметричния модул на Spektrum STi.


Последно събитие

Balkan Fun Fly Bulgaria 2013

Варна,F3CBul