Радиоуправляеми хеликоптери,радиоуправляеми квадрокоптери,хеликоптери с двигатели с вътрешно горене,многороторни хеликоптери,състезания с хеликоптери

НАСТРОЙКИ Автоматично скролиране

Synergy E5 официално в продажба

7 декември 2012

Днес 7-ми декември, Synergy Helicopters официално пускат в продажба най-новият им модел електрически хеликоптери - Synergy E5.


Adriano Neto от Бразилия с Trex 700 Nitro

6 декември 2012

Вижте това видео на един изключително смел и прецизен полет на Adriano Neto с Trex 700 Nitro от Бразилия, заснет по време на HeliFoz на 23,24 и 25 ноември тази година.


Трейлър 'Денят на GAUI'

5 декември 2012

Определено поредното невероятно събитие, което привлече пилоти и гости от над 10 страни. Така 'Денят на GAUI' се превръща в едно събитие от ранга на най-големите в това хоби.


Align пуснаха V3.0 на 3GX

4 декември 2012

Новата версия на фърмуера за флайбарлес системата на Align 3GX, официално е пусната и може да бъде изтеглена.


Краш тест на новия опашен сет зъбни колела

3 декември 2012

Align публикуваха видео от краш тест на новия си опашни зъбен сет. Подобно на предишното видео, теста демонстрира якостните характеристики на новия материал, от който ще се изработват тези иначе чувстителни на натоварване компоненти.


Jamie Robertson тества новия Align 3GX V2.2

27 ноември 2012

В Интернет се появи видео от тест на новия софтуер на 3GX на Align. Изненадващо пилота тестващ системата е Jamie Robertson, който е фирмен или може би вече бивш фирмен пилот на Mikado.


Последно събитие

Balkan Fun Fly Bulgaria 2013

Варна,F3CBul